+ / - | on / off

>> več videospotov

>> več fotogalerij

Društvo mrtvih pesnikov se v četrtek, 9. julija, ob 21. uri s koncertom Leto vojne, leto miru predstavlja na letošnjem festivalu Muzejski vrtovi v Novem mestu.

 

V magičnem večernem okolju vrtov Dolenjskega muzeja ob starodavni Križatiji bodo člani skupine prvič v celoti izvedli vseh dvanajst skladb z aktualnega albuma Vojna in mir, ki je izšel pred dobrim letom pri založbi Menart. Premierno bo na odru v živo zazvenel tudi novi singel Otrok, pri katerem se bodo Mrtvim pesnikom pridružili člani Otroškega pevskega zbora OŠ Grm, ob njem pa še Naftalin, Komu zvoni, Kisik idr. Seveda bodo na svoj račun prišli tudi tisti, ki prisegajo na starejše uspešnice skupine, kot so Ko prižgeš nov dan, Ti in jaz, Rabm, Me že ma, da bi te, 25 in Ti si vse. DMP-jevci so k sodelovanju povabili tudi nekatere od svojih glasbenih prijateljev, tako da se jim bodo pred mikrofoni pridružili Tomislav Jovanović – Tokac, Neža Drobnič, Sašo Đukić – Strashky in morda še kakšno presenečenje. V četrtek zvečer se torej odpravite v lov na poletje skupaj z Društvom mrtvih pesnikov.

 

Festival Muzejski vrtovi se bo nadaljeval še s petkovim in sobotnim koncertom, ko bodo pred novomeško publiko nastopili Uroš Perič Bluenote Quartet & The Pearlettes s projektom Tribute to Ray Charles ter Neca Falk in Alenka Godec.
http://www.lokalpatriot.si/muzejski/index.html

 
Domovanje.com
2007 © DMP - DRUŠTVO MRTVIH PESNIKOV | gostovanje: domovanje.com | oblika: lukaumek.com | izvedba: cvetan.net