+ / - | on / off

>> več videospotov

>> več fotogalerij

Društvo mrtvih pesnikov znova obljublja posebno presenečenje v koncertni obliki, tokrat kar v svojem domačem okolju - v Novem mestu. Skupina se v teh vročih poletnih dneh pripravlja na ekskluzivni koncert na vrtu San Sebastian.

 

Poleg največjih uspešnic v stari izvedbi in novi preobleki si lahko obetamo še akustični intermezzo, do sedaj še neznanko v repertoarju skupine, s katerim se bodo DMP spomnili nekaj pomembnih utrinkov z njihove glasbene poti in počastili nekatere izmed novomeških rock klasik.

 

"Ker smo na domačih tleh igrali že ničkolikokrat in ker imamo radi nove izzive, pa tudi zato, ker smo ponosni na svojo glasbeno zapuščino in svoje glasbene korenine, bi radi z novomeških koncertom v San Sebastianu znova presegli okvirje klasičnega rock koncerta," so za javnost povedali Mrtvi pesniki, ki obljubljajo čustven in udaren večer.

 

Vabljeni v Novo mesto na Vrt San Sebastian v petek, 2. septembra 2011, ob 21. uri!

 

VSTOPNICE
Predprodaja: 6 EUR (do 2. 9. 11 do 17:00)

Na dan koncerta: 9 EUR

*POSEBNA PONUDBA: 2+1 GRATIS ZA MLADE DO 19 LET!
Trije dijaki, ki še niso dopolnili 19 let, lahko kupijo v predprodaji ali prodaji le 2 vstopnici in na vhodu ob dokazilu starosti nižje od 19 let vsakega od njih prejmejo dodatno gratis vstopnico.

PRODAJNA MESTA
(Pred)prodajna mesta: novomeške šole // www.eventim.si in ostala prodajna mesta Eventima / www.vstopnice.com / Petrol / Kompas / Big Bang / San Sebastjan // Prodaja: eno uro pred dogodkom na prizorišču.

 
Domovanje.com
2007 © DMP - DRUŠTVO MRTVIH PESNIKOV | gostovanje: domovanje.com | oblika: lukaumek.com | izvedba: cvetan.net