Novoletno darilo poslušalcem

DMP ob prehodu v novo leto podarjajo posnetek koncerta ob 25-letnici skupine in za 5. januar najavljajo koncertno premiero na televiziji

Ob prehodu starega v novo leto 2019 Društvo mrtvih pesnikov vsem poslušalcem in gledalcem, podpornikom in ljubiteljem slovenske glasbe prek spodnje povezave podarja prost dostop do posnetka gala koncerta ob 25-letnici skupine, ki so ga DMP izvedli oktobra 2015 v novomeškem Kulturnem centru Janeza Trdine v sodelovanju z godalnim orkestrom Glasbene šole Marjana Kozine, pevskim zborom OŠ Grm in številnimi drugimi glasbenimi prijatelji.

POVEZAVA: https://www.youtube.com/watch?v=nUPpxaaiTqM&t=88s

Foto Borut Peterlin

Obenem napovedujemo tudi premierno objavo posnetka promocijskega koncerta DMP ob izidu aktualnega albuma Astronavt v SiTi teatru, ki bo na sporedu TV SLO v soboto, 5. januarja 2019 ob 22.25. Mrtvi pesniki bodo v prihajajočem letu objavljali še nove skladbe, single in videospote ter koncertirali po vsej Sloveniji, zato vabljeni na njihove nastope v vašem kraju ali bližini, kjer se boste lahko v živo srečali s člani skupine in začutili njihovo odrsko energijo. Srečno in zdravo 2019!

Foto Darja Štraus Tisu

Share:

Leave a Reply

DRUŠTVO MRTVIH PESNIKOV, ULICA MARJANA KOZINE 28, 8000 NOVO MESTO / KONTAKT: INFO@DMP.SI, 041 764 761 (MARKO), 040 666 304 (ALAN)